CLICK TO BROWSE

CLICK AGAIN

YOU SMARTASS

BROWSE ALL PROJECTS

YOU GOT THE MOJO?

Photography

Piet-Albert Goethals

Design team

Toon Martens Sam Peeters

Year

2020

Residential

Antwerp

SCHELDE

Connecting all functions through material unity. The kitchen is designed around three materials; walnut wood cabinets, sanded concrete and stainless steel. We played with the characteristics of each material. The concrete bar-element 'floats' to emphasize the material-unity of the floor in this Antwerp apartment. Throughout the whole apartment we used the same lime-finish in a soft grey colour.

Connecting all functions through material unity. The kitchen is designed around three materials; walnut wood cabinets, sanded concrete and stainless steel. We played with the characteristics of each material. The concrete bar-element 'floats' to emphasize the material-unity of the floor in this Antwerp apartment. Throughout the whole apartment we used the same lime-finish in a soft grey colour.

Connecting all functions through material unity. The kitchen is designed around three materials; walnut wood cabinets, sanded concrete and stainless steel. We played with the characteristics of each material. The concrete bar-element 'floats' to emphasize the material-unity of the floor in this Antwerp apartment. Throughout the whole apartment we used the same lime-finish in a soft grey colour.

Throughout the apartment we've used a limited amount of materials to create a 'sober' space for living. In the bathroom the palisander bath volume connects a stainless steel sink unit with a walk-in shower. The columns in this Antwerp apartment are structural but also the perfect spatial dividers. The living room and dining area are subtly separated. We treated the columns, walls and ceiling the same way making the transition of spaces more fluid.

Throughout the apartment we've used a limited amount of materials to create a 'sober' space for living. In the bathroom the palisander bath volume connects a stainless steel sink unit with a walk-in shower. The columns in this Antwerp apartment are structural but also the perfect spatial dividers. The living room and dining area are subtly separated. We treated the columns, walls and ceiling the same way making the transition of spaces more fluid.

Throughout the apartment we've used a limited amount of materials to create a 'sober' space for living. In the bathroom the palisander bath volume connects a stainless steel sink unit with a walk-in shower. The columns in this Antwerp apartment are structural but also the perfect spatial dividers. The living room and dining area are subtly separated. We treated the columns, walls and ceiling the same way making the transition of spaces more fluid.

4

NEXT

Veerle
Residential
2019
Paloma
Residential
2020
PAU
Office
2021
Noordstraat
Residential
2021
WE BARGE
Office
2021
Lawtree
Office
2021
Betty
Residential
2021
SCHELDE
Residential
2020
Benoit
Residential
2018
Hotel Pilar
Hospitality
2018
ART HOME
Residential
2017
TWO SISTERS
Residential
2019