CLICK TO BROWSE

CLICK AGAIN

YOU SMARTASS

BROWSE ALL PROJECTS

YOU GOT THE MOJO?

Photography

Evenbeeld

Design team

Sam Peeters Toon Martens Elena Grauls

Year

2021

Office

Antwerp

Lawtree

Officedesign for Lawtree. A not so ordinary office for a young team of lawyers. The design approach is formal yet different; balanced roughness. We renovated the the existing concrete structure and we added other industrial elements. Like the glass brick wall, that separates the meeting rooms from the entrance area, and the concrete tiling.

Officedesign for Lawtree. A not so ordinary office for a young team of lawyers. The design approach is formal yet different; balanced roughness. We renovated the the existing concrete structure and we added other industrial elements. Like the glass brick wall, that separates the meeting rooms from the entrance area, and the concrete tiling.

Officedesign for Lawtree. A not so ordinary office for a young team of lawyers. The design approach is formal yet different; balanced roughness. We renovated the the existing concrete structure and we added other industrial elements. Like the glass brick wall, that separates the meeting rooms from the entrance area, and the concrete tiling.

Materialisation in this project is central. The concrete tile is a visual extension of the footpath and in doing so; inviting visitors in. The wood okume panelling and cabinetry adds warmth to the sopace. The majority of technical elements is left bare to heighten the space as well as enhance the industrial vibe.

Materialisation in this project is central. The concrete tile is a visual extension of the footpath and in doing so; inviting visitors in. The wood okume panelling and cabinetry adds warmth to the sopace. The majority of technical elements is left bare to heighten the space as well as enhance the industrial vibe.

Materialisation in this project is central. The concrete tile is a visual extension of the footpath and in doing so; inviting visitors in. The wood okume panelling and cabinetry adds warmth to the sopace. The majority of technical elements is left bare to heighten the space as well as enhance the industrial vibe.

The roughness is balanced with 'soft' materials, for acoustics as well as aestetics. The meetingrooms are fitted with sisal carpet and curtains. The overall ceiling has an acoustic spray plaster with an offset. The fiberglass counter has showy curves.

The roughness is balanced with 'soft' materials, for acoustics as well as aestetics. The meetingrooms are fitted with sisal carpet and curtains. The overall ceiling has an acoustic spray plaster with an offset. The fiberglass counter has showy curves.

The roughness is balanced with 'soft' materials, for acoustics as well as aestetics. The meetingrooms are fitted with sisal carpet and curtains. The overall ceiling has an acoustic spray plaster with an offset. The fiberglass counter has showy curves.

During execution we played with the materials and their possibilities. The cable connections are cut outs in the footpath tiles. The glass bricks are organised around a steel frame with integrated lights.

During execution we played with the materials and their possibilities. The cable connections are cut outs in the footpath tiles. The glass bricks are organised around a steel frame with integrated lights.

During execution we played with the materials and their possibilities. The cable connections are cut outs in the footpath tiles. The glass bricks are organised around a steel frame with integrated lights.

4

NEXT

Veerle
Residential
2019
Paloma
Residential
2020
PAU
Office
2021
Noordstraat
Residential
2021
WE BARGE
Office
2021
Lawtree
Office
2021
Betty
Residential
2021
SCHELDE
Residential
2020
Benoit
Residential
2018
Hotel Pilar
Hospitality
2018
ART HOME
Residential
2017
TWO SISTERS
Residential
2019