CLICK TO BROWSE

CLICK AGAIN

YOU SMARTASS

BROWSE ALL PROJECTS

YOU GOT THE MOJO?

Photography

Evenbeeld

Design team

Sam Peeters Elena Grauls

Year

2021

Residential

Retranchement

Noordstraat

Coastal home for a family of five. In the beautiful village of Retranchement, the Netherlands, we renovated and extended this semi-detached house. We added a ground floor volume for the kitchen and dining room, opening up the rest of the house for a larger living room and kid's room/guest room. The black woodwork is typical to the seaside region where the house is located. In this renovation we reinterpretated this trademark style.

Coastal home for a family of five. In the beautiful village of Retranchement, the Netherlands, we renovated and extended this semi-detached house. We added a ground floor volume for the kitchen and dining room, opening up the rest of the house for a larger living room and kid's room/guest room. The black woodwork is typical to the seaside region where the house is located. In this renovation we reinterpretated this trademark style.

Coastal home for a family of five. In the beautiful village of Retranchement, the Netherlands, we renovated and extended this semi-detached house. We added a ground floor volume for the kitchen and dining room, opening up the rest of the house for a larger living room and kid's room/guest room. The black woodwork is typical to the seaside region where the house is located. In this renovation we reinterpretated this trademark style.

The bright interior contrasts with the black woodwork of the additional volume. The floor is a soft toned cement floor and unites all the functions on the groundfloor. Part of the milwork is warm wood iroko elements with a striking red concrete kitchen.

The bright interior contrasts with the black woodwork of the additional volume. The floor is a soft toned cement floor and unites all the functions on the groundfloor. Part of the milwork is warm wood iroko elements with a striking red concrete kitchen.

The bright interior contrasts with the black woodwork of the additional volume. The floor is a soft toned cement floor and unites all the functions on the groundfloor. Part of the milwork is warm wood iroko elements with a striking red concrete kitchen.

The briefing for the kitchen was to have it as integrated as possible with the other functions. So we 'sliced' up the functions in three spatial separate elements; cooking, coffee and storage.

The briefing for the kitchen was to have it as integrated as possible with the other functions. So we 'sliced' up the functions in three spatial separate elements; cooking, coffee and storage.

The briefing for the kitchen was to have it as integrated as possible with the other functions. So we 'sliced' up the functions in three spatial separate elements; cooking, coffee and storage.

The materiality and colours of the kitchen are repeated throughout the house. In the fireplace we worked with a red concrete frame for the fireplace. The groundfloor bathroom tilework is a warm red, linking it witht the kitchen concrete.

The materiality and colours of the kitchen are repeated throughout the house. In the fireplace we worked with a red concrete frame for the fireplace. The groundfloor bathroom tilework is a warm red, linking it witht the kitchen concrete.

The materiality and colours of the kitchen are repeated throughout the house. In the fireplace we worked with a red concrete frame for the fireplace. The groundfloor bathroom tilework is a warm red, linking it witht the kitchen concrete.

4

NEXT

Veerle
Residential
2019
Paloma
Residential
2020
PAU
Office
2021
Noordstraat
Residential
2021
WE BARGE
Office
2021
Lawtree
Office
2021
Betty
Residential
2021
SCHELDE
Residential
2020
Benoit
Residential
2018
Hotel Pilar
Hospitality
2018
ART HOME
Residential
2017
TWO SISTERS
Residential
2019