CLICK TO BROWSE

CLICK AGAIN

YOU SMARTASS

BROWSE ALL PROJECTS

YOU GOT THE MOJO?

Photography

Evenbeeld

Design team

Sam Peeters Eline Dils

Year

2017

Residential

Antwerp

ART HOME

Home for a an art collector. The outset was to de-clutter and clarify the existing space. We opened up the space as much as possible and went for uniformity in materials and colours. White is the dominant colour, because it works. White allows the owner and the collection to breathe. All the existing floors are painted white, which made the apartment one space instead of a combination of rooms.

Home for a an art collector. The outset was to de-clutter and clarify the existing space. We opened up the space as much as possible and went for uniformity in materials and colours. White is the dominant colour, because it works. White allows the owner and the collection to breathe. All the existing floors are painted white, which made the apartment one space instead of a combination of rooms.

Home for a an art collector. The outset was to de-clutter and clarify the existing space. We opened up the space as much as possible and went for uniformity in materials and colours. White is the dominant colour, because it works. White allows the owner and the collection to breathe. All the existing floors are painted white, which made the apartment one space instead of a combination of rooms.

We minimised the footprint of the kitchen to have more space for dining, living and displaying art. The extractor is hidden behind a 'sculptural' incision. Giving it a sort of infinity vibe. Although the kitchen itself is small; the detailling isn't. The mirror above the sink is a hidden cupboard for handcream, washing liquid, ... . The dishwasher handle is cut out of the concrete counter. The art collection is featured in every room of this home. The bathroom is no exception, like the black and white mixed media above the bath.  

We minimised the footprint of the kitchen to have more space for dining, living and displaying art. The extractor is hidden behind a 'sculptural' incision. Giving it a sort of infinity vibe. Although the kitchen itself is small; the detailling isn't. The mirror above the sink is a hidden cupboard for handcream, washing liquid, ... . The dishwasher handle is cut out of the concrete counter. The art collection is featured in every room of this home. The bathroom is no exception, like the black and white mixed media above the bath.  

We minimised the footprint of the kitchen to have more space for dining, living and displaying art. The extractor is hidden behind a 'sculptural' incision. Giving it a sort of infinity vibe. Although the kitchen itself is small; the detailling isn't. The mirror above the sink is a hidden cupboard for handcream, washing liquid, ... . The dishwasher handle is cut out of the concrete counter. The art collection is featured in every room of this home. The bathroom is no exception, like the black and white mixed media above the bath.  

4

NEXT

Veerle
Residential
2019
Paloma
Residential
2020
PAU
Office
2021
Noordstraat
Residential
2021
WE BARGE
Office
2021
Lawtree
Office
2021
Betty
Residential
2021
SCHELDE
Residential
2020
Benoit
Residential
2018
Hotel Pilar
Hospitality
2018
ART HOME
Residential
2017
TWO SISTERS
Residential
2019