CAMPUS WEST

168

Campus West,  situated on Antwerps leftbank, is an office space that is all about co-working and co-creating. The architecture by POLO architects draws its inspiration from large industrial spaces with wide floor spans and openness.

We collaborated with Polo on the interior of this building. The idea of connectivity is most visible in the atrium. The white lines of the floor platforms are interrupted by two 'towers'. The towers have a brown fabric canopy for acoustics and acts as a counter weight with the overall industrial aesthetics. The open plan floors are only interrupted by meetingroom boxes and coffee-spots. The open floors will function as a plug-and-play area for the future user. 

Design team: Sam Peeters, Toon Martens
Collaboration: architecture by POLO. architects 
Photography: Evenbeeld
 

BACK TO TOP